Cheers!

De drankkaart van Nomads is heel divers en zeer uitgebreid. Veel klassiekers als Chablis, Sancerre en Moët & Chandon, maar ook (onterecht) onbekende wijnen uit Noord-Afrika. Alle wijnen die op de wijnkaart staan, zijn speciaal bij de gerechten gekozen. Maar er zijn ook spannende cocktails. De bartenders zijn speciaal getraind door de beroemde Fabulous Shaker Boys en kunnen zich net als hun meesters professionele cocktailshakers noemen.

Swing it out

In de koepelzaal van Nomads staat de draaitafel. Hier draait onze resident DJ een andere speciaal door hem geselecteerde DJ. Natuurlijk is ook de muziek aangepast aan de oosterse stijl: modern Arabisch met westerse invloeden, maar ook exotisch, lounge en up-tempo. Inmiddels zijn er zeven Nomads CD’s verschenen, gemixed door de DJ zelf, waarvan er inmiddels duizenden zijn verkocht.

Bellydance

Natuurlijk valt er in Nomads ook iets te zien; regelmatig geven professionele buikdanseressen of andere artiesten een mooie performance; passend binnen de sprookjesachtige omgeving. Maar natuurlijk is het ook mogelijk om andere muzikale optredens of acts te verzorgen.